Financiële administraties

Financiële administraties
Het bijhouden van de financiële administratie is voor de meeste ondernemers een noodzakelijk kwaad. Uiteraard mag u zelf bepalen hoe u uw boekhouding bijwerkt, echter door de administratie goed in te richten valt tijdwinst te behalen. Dat scheelt ook in de kosten. Ook het feit dat u een beter inzicht krijgt in uw eigen administratie is heel wat waard. Uiteraard kunnen wij ook de volledige financiële administratie voor u verzorgen. Heeft u vragen over het bijwerken van uw administratie? Wij adviseren u graag.

Jaarrekening
Aan de hand van de financiële administratie stellen wij uw jaarrekening samen. Uiteraard kan deze jaarrekening met u worden besproken en geanalyseerd. De jaarrekening bevat een schat aan informatie en is een onmisbaar instrument voor het besturen van uw onderneming. Uiteraard kunnen wij ook tussentijdse rapportages voor u opstellen.

Fiscale aangiften
Het tijdig en correct indienen van uw fiscale aangiften is van groot belang. U wilt natuurlijk niet méér belasting betalen dan nodig of achteraf onaangenaam verrast worden.
Dit zijn de uitgangspunten die wij hanteren bij het opstellen van uw belastingaangifte. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke fiscale aangiften, zoals inkomsten-, vennootschaps-, omzet- en loonbelasting.

Indien er behoefte is aan specialistische kennis, kunnen wij dit voor u begeleiden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Fiscount Adviesgroep. Deze organisatie biedt ondersteuning aan honderden administratiekantoren.

Loonadministratie
Als u personeel in dienst heeft, moeten zij correct en op tijd betaald worden. Wij beschikken over specialistische kennis voor de complete verzorging van de loonadministratie.

Wij verzorgen onder andere:

  • verzending van loonstroken
  • aangifte loonheffingen
  • ziek- en hersteldmeldingen aan arbodienst
  • opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • advies met betrekking tot aannemen en ontslaan van personeel
  • tewerkstellingsvergunning