Opening kantoor

Gelet op de richtlijnen van het RIVM werken veel van onze medewerkers thuis.

Op werkdagen is er altijd iemand op ons kantoor aanwezig van 08.30 tot 15.30.
Indien u uw boekhouding of andere bescheiden wilt komen brengen dan kan dat binnen deze tijden.

Telefonisch en per mail zijn we ook gewoon bereikbaar.

Financiƫle administraties

Financiële administraties
Het bijhouden van de financiële administratie is voor de meeste ondernemers een noodzakelijk kwaad. Uiteraard mag u zelf bepalen hoe u uw boekhouding bijwerkt, echter door de administratie goed in te richten valt tijdwinst te behalen. Dat scheelt ook in de kosten. Ook het feit dat u een beter inzicht krijgt in uw eigen administratie is heel wat waard. Uiteraard kunnen wij ook de volledige financiële administratie voor u verzorgen. Heeft u vragen over het bijwerken van uw administratie? Wij adviseren u graag.

Jaarrekening
Aan de hand van de financiële administratie stellen wij uw jaarrekening samen. Uiteraard kan deze jaarrekening met u worden besproken en geanalyseerd. De jaarrekening bevat een schat aan informatie en is een onmisbaar instrument voor het besturen van uw onderneming. Uiteraard kunnen wij ook tussentijdse rapportages voor u opstellen.

Fiscale aangiften
Het tijdig en correct indienen van uw fiscale aangiften is van groot belang. U wilt natuurlijk niet méér belasting betalen dan nodig of achteraf onaangenaam verrast worden.
Dit zijn de uitgangspunten die wij hanteren bij het opstellen van uw belastingaangifte. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke fiscale aangiften, zoals inkomsten-, vennootschaps-, omzet- en loonbelasting.

Indien er behoefte is aan specialistische kennis, kunnen wij dit voor u begeleiden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Fiscount Adviesgroep. Deze organisatie biedt ondersteuning aan honderden administratiekantoren.

Loonadministratie
Als u personeel in dienst heeft, moeten zij correct en op tijd betaald worden. Wij beschikken over specialistische kennis voor de complete verzorging van de loonadministratie.

Wij verzorgen onder andere:

  • verzending van loonstroken
  • aangifte loonheffingen
  • ziek- en hersteldmeldingen aan arbodienst
  • opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • advies met betrekking tot aannemen en ontslaan van personeel
  • tewerkstellingsvergunning