Opening kantoor

Gelet op de richtlijnen van het RIVM werken veel van onze medewerkers thuis.

Op werkdagen is er altijd iemand op ons kantoor aanwezig van 08.30 tot 15.30.
Indien u uw boekhouding of andere bescheiden wilt komen brengen dan kan dat binnen deze tijden.

Telefonisch en per mail zijn we ook gewoon bereikbaar.

Advisering

Automatisering
Vele ondernemers doen hun boekhouding al met de computer. Indien u hier nog geen gebruik van maakt maar van plan bent dit (binnenkort) wel te gaan doen kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn. Van de eerste boeking tot en met het aanleveren van de digitale boekhouding per mail of usb-stick staan wij u terzijde. Wij werken met het boekhoudprogramma Snelstart.

Voor meer informatie over het boekhoudprogramma kunt u met ons contact opnemen (Marcel Kamsteeg) of de site van Snelstart raadplegen.

Fiscaal en juridisch advies
De gekozen rechtsvorm van uw onderneming bepaalt uw fiscale en juridische positie. Het is goed dit tegen het licht te houden om te kijken welke rechtsvorm het beste bij uw onderneming past. Door bijvoorbeeld hogere winsten of wetswijzigingen kunnen aanpassingen een belastingbesparing opleveren.
Vanzelfsprekend houden wij ons voortdurend op de hoogte van fiscale ontwikkelingen, zodat u ervan verzekerd bent dat u niet te veel belasting betaalt.

Daarnaast kunnen wij u op juridisch gebied bijstaan. Hierdoor kunt u besparen op de kosten voor een advocaat. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Opstellen van overeenkomsten
  • Advies over leveringsvoorwaarden
  • Bemiddeling bij echtscheiding